به گزارش سراج24،سرهنگ عبدالصاحب طهماسبی اظهار داشت: سپاه امیرالمومنین (ع) ایلام از آمادگی کامل برای خدمات رسانی به زوار در مرز مهران برخوردار است و تمامی امکانات خود را در این زمینه بسیج کرده است.
وی بیان داشت: سپاه امیرالمومنین (ع) ایلام در بخش های مختلف برای تسهیل و برقراری امنیت در تردد زوار اربعین در مرز مهران آماده خدمات رسانی است.
طهماسبی از استفاده پهپاد توسط سپاه برای تامین امنیت اربعین در مرز مهران خبر داد و گفت: زمینه سازی برای اسکان 10 هزار نفر از زائران شرکت کننده در کنگره عظیم اربعین در مرز بین المللی مهران صورت گرفته است.
جانشین سپاه امیرالمومنین (ع) ایلام اظهار داشت: امسال نیز همانند سال های گذشته با رویکرد و نگاه مردم محوری و میزبانی از اربعین و محوریت خادمی اربعین توسط مردم اقدامات خوبی پیش بینی شده است.
وی افزود: دو اردوگاه به ظرفیت هر یک پنج هزار نفر نیز برای امسال در دست اقدام است که این اردوگاه ها در مدخل ورودی پایانه و دیگری در داخل خود پایانه است.
منبع:مهر



